• Simplicity
    Reliability
    Quality

    This trio makes BEGER what it is

Dobavljamo opremo od leta 2014

BEGER združuje strokovno znanje, veščine in znanje v sektorju opreme za analitične laboratorije, s čimer kakovost izdelkov doseže nejvečjo možno mero.

Preberi več

Določanje dušika BEGER po sistemu Kjeldahl

O BEGER

Laboratorijska oprema BEGER je slovensko podjetje, oblikovalec in proizvajalec analitske laboratorijske opreme. Naša filozofija je filozofija kakovosti! Naša strategija je čim boljša kakovost izdelkov!

Glavne dejavnosti so proizvodnja opreme za določanje beljakovin ali dušika, določanje maščob, analiza vlaken in priprava vzorcev. BEGER se dinamično razvija in načrtuje, da bo v bližnji prihodnosti predstavil novo linijo naprav, pri čemer bo še naprej delal na nenehnem iskanju metod in načinov za izboljšanje analiznega procesa.

Preberi več

Zakaj nas izbrati?

Kakovost

Skrbno načrtovanje naprav, delov in sestavnih delov, integrirano večkratno testiranje in strog nadzor v vseh fazah montaže, nenehno iskanje in inovativnost sta značilnosti naših naprav in sistemov.

Poštene in razumne cene

Naše cene so konkurenčne. Razumemo potrebe strank in naša cena odraža vrednost, ki jo pridobite z našimi izdelki.

Strankam prijazno

Smo podjetje, usmerjeno na kupce, lahko vidimo njihove potrebe in poskušamo izpolniti njihove zahteve. S tem nam je uspelo razbiti stereotip, da izdelek dobre kakovosti ne more biti poceni. Naša oprema ima zmerne cene, garancija pa traja eno leto z možnostjo podaljšanja.

0

Ustanovitev Podjetja

0

Sklenjeni Posli

0

Dobavljena Oprema

0

Poslovni Partnerji